starten met “coronaproof” opkomsten

Na de persconferentie van 21 april heeft Scouting Nederland ons voorzien van allerlei informatie, regels en adviezen om weer te kunnen starten met het draaien van fysieke opkomsten vanaf 29 april voor leden t/m 18 jaar. Daarnaast moesten we een akkoord krijgen op ons coronaprotocol van gemeente Haarlemmermeer. Het bestuur is hier de afgelopen dagen mee aan de slag gegaan en op donderdag 7 mei hebben we dit akkoord ontvangen. Het is weliswaar in een zeer aangepaste vorm, maar we mogen weer!

Al onze (jeugd)leden, ouders, leiding en andere vrijwilligers zijn ondertussen geïnformeerd over het protocol. Het is erg belangrijk dat iedereen op de hoogte is van dit protocol en alles wat daarin staat, bespreek dit ook met uw kind. Dit is erg belangrijk, want zonder uw hulp kunnen wij geen veilige omgeving bieden om de kinderen een leuke opkomst te bezorgen.

Het protocol wat naar de jeugdleden en ouders is verstuurd kunt u HIER terugvinden. Bent u benieuwd naar het volledige protocol dan kunt u deze HIER vinden.

Heeft u vragen over de opkomst of wilt u uw kind afmelden neem dan contact op met de speltak. Afmelden voor de opkomst is natuurlijk geen probleem en is verplicht bij verkoudheidsklachten en/of hoesten. Doe dit tijdig bij de speltak, zodat ze weten met hoeveel kinderen ze rekening moeten houden.

Mocht u vragen hebben over het Corona-protocol of over het beleid van Scouting Nederland neem dan contact op met secretariaat@sintmaartengroep.nl

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.