Bestuurlijke veranderingen!

bestuurIn de groepsraad van 14 maart is het akkoord gegeven voor een heel aantal veranderingen op bestuurlijk gebied. Robert heeft de voorzittershamer formeel van Erik overgenomen. Kelly (voormalig Zeeverkennersleidster) heeft Robert opgevolgd als secretaris. Laura (vroeger leiding bij de Zeeverkenners en al eerder bestuurslid) is de nieuwe groepsbegeleider en heeft daarmee Warner opgevolgd. Edwin heeft Coen opgevolgd als bestuurslid beheer.

Het nieuwe bestuur bestaat nu dus uit Robert, Kelly, Jeroen (die gelukkig gewoon penningmeester blijft), Laura en Edwin. Dit betekent dus dat Erik, Warner en Coen het bestuur hebben verlaten. Gelukkig blijven zij nog wel voor allerlei hand- en spandiensten beschikbaar; zo zal Coen zich nog net zo hard over Het Dok blijven ontfermen als hij de afgelopen jaren al gedaan heeft.

Naast al deze veranderingen binnen het bestuur is ook de praktijkbegeleider gewisseld. Peter heeft zijn functie neergelegd en het stokje overgegeven aan Sylvia. Vanaf nu zal zij de begeleiding van met name de nieuwe stafleden op zich nemen.

Al deze veranderingen op bestuurlijk gebied zijn natuurlijk een flinke (maar leuke en spannende) uitdaging voor de groep. Gelukkig gaat het zo goed met de groep dat er voor de jeugdleden en de leidingleden nagenoeg niets verandert. Ook voor de ouders blijft in principe alles bij het oude: het eerste aanspreekpunt blijft de speltakleiding en bij vragen kan het bestuur altijd bereikt worden via secretariaat@sintmaartengroep.nl!