De laatste dagen van ons Yabba-Dabba-Doo! kamp

Het zit helaas alweer op, het Yabba-Dabba-Doo! kamp van de Waterwelpen is afgelopen! De afgelopen 8 dagen zijn de Waterwelpen terug in de tijd gegaan samen met The Flintstones. Benieuwd wat ze allemaal beleefd hebben?

Jenna heeft ook de rest van de week haar schriftje keurig bijgehouden. Hierbij de andere helft van het kampverslag.

Dag 5:
Het ontbijt was lekker zoals altijd. Na het ontbijt gingen we een voetafdruk maken in gips. Voor de lunch hebben we broodjes gebakken op het kampvuur, mmm, dat was lekker! Daarna gingen we Natte Zeekoe spelen. Met bakken water en 2 teams. Betty, Barney en Bamm-Bamm kwamen langs omdat Barney zijn baan terug moet. Ze kwamen vragen of wij een oplossing wisten om Barney weer aan het werk te krijgen. Wij zeiden dat we Barney wel kunnen leren beitelen maar eerst moesten we dat zelf leren. Gelukkig wist Bagheera wel hoe dat moest. Dit was erg leuk. Verder hebben we nog het ‘Smokelspel’ gespeeld en daarna mochten we oefenen voor de Bonte Avond. We hebben Kip Kerrie gegeten.

Dag 6:
Ik werd wakker naast m’n bed, dat was niet zo fijn! Na het ontbijt kwam Dino langs voor de Dinogymnastiek. Daarna zijn we naar het zwembad gegaan, dit was buiten en met het lekkere weer hebben we heerlijk gezwommen. Toen we terugkwamen hebben we kippenpoten, spareribs, groenten en aardappels gegeten, net als de Flintstones! Als toetje hadden we chocomel en marsmellows.

Dag 7:
Na het ontbijt gingen we oerdieren kleien. Er werden veel Dino’s en sabeltandtijgers gekleid. Tijdens de lunch kwamen Fred, Wilma, Barney, Betty en de baby langs, Rocky. Rocky is donderdag geboren, vet schattig. We hebben alle spullen voor de kamer van Rocky meegegeven en de auto. Ze waren hier erg blij mee! Daarna gingen we nog een keer het ‘Smokelspel’ spelen, maar dan een andere versie. Na het ‘Smokelspel’ mochten we nog even oefenen voor de bonte avond, onze spullen inpakken en hebben we lekker gegeten. Na het eten was het tijd voor de bonte avond, iedereen deed een stukje en daarna was het feest, we hebben lekker gedanst! Tabaqui heeft getrakteerd omdat hij stopt met scouting. We kregen lekker soesjes van hem!

Dag 8:
De laatste ochtend, druk met opruimen en spullen inpakken! De oudere kinderen moesten de jongere kinderen helpen met inpakken. Dit ging heel goed. Daarna hebben we nog even een spelletje gedaan en het kamp afgesloten. En toen waren de ouders er alweer!

Het was een ontzettend leuk kamp!

Groetjes, Jenna Stolt
Sioniehorde

Klik hier voor het eerste deel van het verslag.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.