“De Werf” officieel geopend

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari is onze botenloods officieel geopend. Onder ruime belangstelling van zo’n 200 jeugdleden, ouders, kaderleden en genodigden is “De Werf”, zoals de botenloods gedoopt is, officieel in gebruik genomen. Dit gebeurde door het symbolisch naar binnen rijden van de eerste Lelievlet. Zeeverkenner Astrid had daarbij de eer om de naam te onthullen.

In hun nieuwjaarsspeech stonden de bestuursleden Robert en Sander stil bij de verschillende hordes die gedurende vijf jaar genomen moesten worden om de botenloods gerealiseerd te krijgen. Ook werden alle personen die met elkaar het project tot een succes hebben gemaakt in het zonnetje gezet.

Sinds de bouw van het casco is er al een hoop werk verzet om de loods van binnen gereed te krijgen om daadwerkelijk bootonderhoud te verrichten. Er zijn al riemenrekken, kastenwanden, wastafels, werkbanken en dergelijke verrezen. De komende weken en maanden zal de laatste hand aan De Werf gelegd worden. Intussen gaan Zeeverkenners en Wilde Vaart al hard aan de slag om de botenloods te gebruiken waar ‘ie voor bedoeld is: de Lelievletten weer spik en span krijgen voor het vaarseizoen!

Ook benieuwd hoe De Werf eruit ziet? Kom op zaterdagen gerust eens langs!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.