Eerste Vrienden Van Scouting Sint Maarten (VVSSM) Dag – Groot Succes!

012416ba36d548e99970492408a526f0f68bc389dfZondag 22 juni vond de eerste Vrienden Van Scouting Sint Maarten Dag plaats. Met koffie, mooi weer en ontzettend veel zin ontvingen we alle vrienden met een heerlijke lunch op onze eilanden.

Nog voordat iedereen goed en wel was aangekomen zat de sfeer er al goed in. Er werd gelachen, met veel plezier vooruit geblikt naar de komende zomerkampen en oud (leiding) leden keken hun ogen uit op onze prachtige eilanden.

Nadat iedereen van de uitstekend verzorgde sandwiches had genoten w0101febd5cbe19a1d62906bcd5950d7fe125bd2c2derd het tijd voor het actieve gedeelte. De boten lagen inmiddels klaar en met een matige tot vrij krachtige wind werd er koers gezet naar de Blauwe Beugel voor een potje onovertroffen zeilbal. Met de wind in de rug waande alle ouders, oma’s en oud leidingleden zich weer even Zeeverkenner en er werd dan ook fanatiek gestreden voor de eerste plaats die uiteindelijk naar de Colorado ging.

Terug op het eiland werd er volop nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Het kampvuur branden volop en wederom waande iedereen zich weer een echte scout. Hoe verder de middag vorderde hoe meer verhalen, ideeën en enthousiasme ten tonelen verscheen…

Even voor zessen gingen de laatste vrienden weer terug naar de overkant en was de eerste VVSSM dag een feit. Wij als bestuur kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en inzet!

01f5e1ea893d66e7c94b2fd6384e55a05c4bc1533b

Vrienden Van Scouting Sint Maarten is een groep mensen die onze vereniging een warm hart toedragen en is bij uitstek geschikt voor oud leden, familie en vrienden die geen actieve rol binnen de vereniging ambiëren maar ons wel van harte steunen. Voor deze groep mensen organiseert onze vereniging elk jaar de VVSSM-dag. Daarnaast hebben vrienden diverse andere voordelen, zoals ‘korting’ op de huur van onze eilanden en boten. Ook vriend worden? Meer informatie en een inschrijfformulier vindt u hier.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.