Het DOK 5 maanden later…

IMG-20140105-WA0000Weet u het nog? 21 september 2013 vond de grote opening van ons nieuwe clubhuis plaats. Dit ging gepaard met speeches, veel ballonnen en feestelijke muziek. Maar hoe is het nu 5 maanden later?

Ook na 21 september is er veel werk verzet door vele vrijwilligers en ouders. Onder leiding van Eduard is er een prachtige kastenwand gebouwd met de hulp van vele vrijwilligers. Hierdoor kunnen de speltakken de benodigde spullen eenvoudig in hun eigen zaal opbergen. Ook zijn er stellingen gekomen in het opslaghok met dank aan Marc.

Verder hebben we op 4 en 5 januari een geslaagd klusweekend gehouden, waar naast de kastenwand ook aandacht is besteed aan de plinten, stellingen, zolder, stafhok en hebben de Waterwelpen stafleden met hulp van Lucien goede voorderingen gemaakt met de wandtekeningen. Iedereen die deze dag heeft geholpen wordt hartelijk bedankt! Mede dankzij jullie hebben we weer wat stappen gemaakt.

Op korte termijn zal nu de keuken worden geplaatst en dan zal een deel van de aandacht weer verschuiven naar de ‘oude’ locatie. Nu wordt door de Zeeverkenners en de Wilde Vaart nog dankbaar gebruik gemaakt van de Boei in verband met onderhoud aan de vloot, maar na 30 maart zal ook dit gebouw tegen de vlakte gaan. De volgende uitdaging is dan het realiseren van de botenloods om het terrein bij Het Dok.

Zoals u ziet hebben we de afgelopen tijd niet stil gezeten en ook de komende tijd staat er veel op het programma. Echter, het is goed om te zien dat zowel jeugdleden als stafleden hun draai helemaal hebben gevonden in Het Dok!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.