het is gelukt!

Trots en blij zijn wij om jullie te kunnen vertellen dat het geld voor onze zonnepanelen actie binnen is! “Aan het begin van dit jaar hebben we de ambitie uitgesproken om de groenste scoutingvereniging van Hoofddorp te worden, door volledig energie neutraal te worden. We zijn enorm trots dat dit is gelukt.”, aldus voorzitter Edwin. Ons doel is nu om de panelen voor de zomer op het dak te hebben liggen. Dan kunnen we meteen genieten van de panelen en nog beter, een mooie opbrengst!

Op de eerste plaats willen we natuurlijk onze sponsoren bedanken die ervoor hebben gezorgd dat we het kunnen betalen. Daarnaast willen we ook alle vrijwilligers bedanken die zowel direct als indirect hebben geholpen met dit project . Zonder jullie was het zeker niet gelukt! Binnenkort passen we de website aan en zullen we de namen en logo’s van onze sponsoren op onze website publiceren. 

Nog even kort samengevat wat het plan is:

  • Op het dak van Het Dok gaan we 24 zonnepanelen installeren,
  • Dit brengt ongeveer 6,200 kWh elektriciteit op, wat gelijk staat aan milieubesparing van 2,200kg CO2 per jaar, of 105 bomen per jaar, of 6,600 liter brandstof per jaar
  • Daarmee wordt Scouting Sint Maarten 100% energie neutraal! 

Onze sponsoren bedankt! 

Rofinko Financial Consulting
AdCredo Djembe-Frans.nl
van Brienen audiovisueel John Pronk Advies & Training
   
Coen goemans Robert Weenink
Inge Karsch Marijt van Kesteren-Pronk
Lynne Hawkins & Willy de Pous Thijs Sturm
Fam van der Ploeg Fam. Maat
Marja Brussen Tanja Vonk
Jeffrey Beuks Jolanda Verbruggen
Ofira Prins Mark van der Tang
Vincent Fam Froeling
En vele anderen!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.