Het Zotte Zomerkamp deel I

IMG_7046Op 4 juli was het dan eindelijk zover. Het zomerkamp stond voor de deur! Inmiddels is het alweer woensdag en zijn we over de helft! Tijd voor een kleine update uit Udenhout.

Sommige Waterwelpen hebben een dagboek bijgehouden van de dingen die wij beleven, doen en meemaken tijdens dit kamp. Hieronder een aantal stukjes uit de dagboekjes.

Zaterdag 4 juli:

IMG_7038Sanne: Vandaag werd ik door Lars en zijn ouders naar zomerkamp gebracht. De eerste dag was vet leuk! We gingen allemaal spelletjes met water doen. Aan het einde was ik kletsnat! ‘s Nachts gingen we naar Professor Barabas met de Teletijdmachine 2.0.

Yorian: We hebben macaroni gegeten en een spel gedaan. En daarna mochten we zelf iets doen. Toen gingen we film kijken van Suske en Wiske en de Duistere Diamant. En toen kregen we bezoek van Professor Barabas. We moesten ook zelf afwassen samen met de bak.

IMG_7099Astrid: We hebben een waterspel gedaan, fopbal met water. In de avond gingen we de film van Suske en Wiske kijken. Het was een hele leuke dag! Jeeeee!!!

 

 

Zondag 5 juli:

Amy: Vandaag gingen we Suske, Wiske en Barabas helpen. We zochten Tante Sidonia, Lambik, Jerom en Schanulleke want die zijn kwijtgeraakt in de tijd door de Teletijdmachine 2.0 van Professor Barabas. We gingen zelf ook in de tijdmachine, spannend!

IMG_7054Astrid: We gingen ontbijten en daarna naar het bos. Daar deden we het Smokkelspel dat was vet leuk! Na het eten (wraps) gingen we een spel doen met de meisjes want de jongens gingen douchen.

Sanne: Vandaag gingen we op speurtocht met Suske en Wiske met de Teletijdmachine 2.0. We gingen terug in de tijd naar 1823. Daar waren 2 boeven, Annemarie van Zwollem en Theofiel Boemerang. Zij wilden geld in ruil voor informatie. Toen gingen we het Smokkelspel doen in ruil voor informatie.

We hebben ook nog vermist-posters gemaakt voor de vermiste vrienden van Suske en Wiske. Deze hangen inmiddels door heel het dorp in de hoop dat de vrienden gevonden worden.

Maandag 6 juli:

Yorian: We hebben een wandeling gemaakt en casino-ochtend gehad om geld te verdienen voor de boeven. ‘s Avonds hebben we pasta met kip, spinazie en boursin gegeten. Jammie! En ijsjes!

Astrid: We hebben een speurtocht gedaan door het bos, dat was leuk. Toen hadden we een rustmoment en toen gingen de meisjes douchen. Toen gingen we slapen en tijdens het slapen had ik de slappe lach.

IMG_7060Sanne: Vandaag gingen we gokken om geld te verdienen voor de boeven. We gingen het ook naar ze toe brengen. We hebben ook nog een speurtocht met ballonnen doen. We gingen ook douchen en Raksha ging bij alle meisjes een vlecht maken. ‘s Middags hebben we nog spelletjes in het Wilde Westen thema gedaan. Touwtrekken, ringsteken, hoefijzer werpen en een shoot-out met waterpistolen. Verder hebben we tipi’s gepionierd.

Dinsdag 6 juli:IMG_7102

Sanne: Vandaag vonden we Lambik terug en gingen we winkelen.

 

 

IMG_7096Dinsdag zijn we naar de winkelstraat van Udenhout gegaan. We hebben veel snoep en speelgoed gekocht. Verder hebben we Ren-je-rot gespeeld, iemand is ‘m, niemand is ‘m, memory gemaakt, kwallenrace gedaan en geoefend voor de bonte avond. ‘s Avonds lekker patatjes gegeten en op tijd naar bed!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.