Leiding gezocht!

De nieuwbouw van onze nieuwe clubhuis die in volle gang is, is een prima bewijs dat we een groep in beweging zijn. Helaas zijn er ook andere zaken waaruit blijkt dat we als groep volop in beweging zijn. Zo heeft het stafteam van de Bevers aangegeven leidingschap niet meer te kunnen combineren met hun andere activiteiten. Via deze mailing brengen we daarom graag de vacature voor Beverleiding onder de aandacht. In dit geval zijn we op zoek naar meerdere nieuwe leidingleden voor de Bevers welke samen een volledig nieuw leidingteam gaan vormen, een prachtige uitdaging.

Stiekem heimwee naar de tijd dat je nog scout was of toch stiekem spijt dat je nooit scout bent geweest? Of ken je toevallig iemand die nog een fantastische uitdaging op de zaterdag zoekt? Dan kan de vacature voor leidinglid bij de Bevers zo maar meer dan interessant voor je zijn. Kortom lees de vacature snel door en heb je na het lezen nog vragen of is je interesse gewekt, neem dan contact op met onze groepsbegeleider Warner van Noord (e-mail: wvannoord@sintmaartengroep.nl).

Hier staat de vacature!

Wanneer je verder geen interesse in de vacature hebt willen we je wel vragen goed na te denken of er iemand is in jouw omgeving voor wie dit mogelijk iets is. Mocht je zo iemand kennen wijs dan ook die persoon op deze vacature of geef zijn of haar gegevens aan ons door zodat wij contact met hem of haar kunnen opnemen.

Wij hopen samen met jouw hulp een fantastisch nieuw leidingteam te kunnen samen stellen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.