Op Smurfenavontuur met de Bevers!

2014-02-16 10.45.36Op vrijdag 14 februari was het voor de Bevers tijd voor de jaarlijkse Knuffelberentocht! Dit jaar was het thema De Smurfen!

Gelukkig had iedereen iets blauws aangetrokken, waardoor de Bevers zelf al een beetje op Smurfen leken. Na de opening werden we door Smurfin getrakteerd op blauwe smurfencake met blauwe m&m’s en slagroom! Dat was smullen! Het was wel een beetje gek om blauwe cake te eten!

2014-02-16 10.12.15

Daarna was het tijd om onze pyjama’s aan te trekken en onze tanden te poetsen. Het was namelijk tijd om naar bed te gaan. De Bevers hoefden nog niet te slapen, want we hebben eerst met z’n allen een leuke Smurfenfilm gekeken.

Na een veel te korte en bijna slapeloze nacht was het om 08:00 tijd voor een lekker ontbijtje. Na het ontbijt was het tijd om huizen te gaan maken voor alle Smurfen en werd er een heus Smurfendorp gebouwd. Nadat er nog 2 Beversmurfen werden gebracht en we hadden geluncht gingen we op zoek naar de rode muts van Grote Smurf die die nacht gestolen was! Na een middag zoeken in het bos vonden we de muts gelukkig weer terug!

2014-02-15 10.54.04

Grote Smurf was zo blij dat hij getrakteerd heeft op frietjes en frikadellen. Alleen… Lolsmurf had het servies kwijtgemaakt, dus werd alles los op de tafel gelegd en mochten we lekker met onze vingers smurfen! Ook het toetje (vla) werd een lekkere smeerboel. Na het insmurfen van heel veel kleurplaten was het alweer tijd om de tanden te poetsen en de 2e Smurfenfilm te gaan kijken. Deze nacht sliepen alle Beversmurfen heerlijk door.

2014-02-15 18.19.40

Zondag was het helaas al weer tijd om naar huis te gaan. Na het ontbijt werden alle slaapspullen alvast opgeruimd en daarna hebben we in het lekkere zonnetje nog een aantal leuke spelletjes gespeeld. Terwijl de ouders binnen kwamen werden er nog een aantal vermiste items gezocht, maar gelukkig kwam bijna alles bij de eigenaar terecht.
Al met al een geslaagd Smurfenkamp!

2014-02-15 17.11.37

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.