Overvliegweekend Loodsen ontzettend geslaagd!

20150430052902Alle speltakken hebben afgelopen zaterdag de halfjaarlijkse overvliegopkomst gehad, maar buiten de schijnwerpers, nadat iedereen afgepeigerd naar huis was vertrokken, is de Loodsenstam bij elkaar gekomen. We begonnen zaterdagmiddag na de reguliere opkomst met een gezellig diner op het Dok. Noë, Danny en Justin, de overvliegers van de Wilde Vaart naar de Loodsen, werden daarna – natuurlijk – geblindoekt en achterin auto’s gezet. Na een lange rit werden zij met een flinke lading spullen afgezet in het Amsterdamse Bos.

Na een paar uur waren de overvliegers bij de bestemming op hun puzzelkaart, waar een klein roeibootje lag. Met een nieuwe kaart die ze daar vonden lukte het snel om aan te komen bij de geheimzinnige eindlocatie. Daar is tot laat op de avond genoten van het kampvuur, de hot tub en de gezelligheid.

Na een (heel) korte nacht werd er afgesloten met een lekker ontbijtje en langzaamaan is iedereen weer afgedropen. Een ontzettend gezellig weekendje, waar snel een vervolg op komt!

Iedereen ontzettend bedankt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.