Sint en Piet brengen bezoek aan Bevers en Waterwelpen

IMG_1294Afgelopen zaterdag hadden de Bevers en de Waterwelpen van de Yakari- en de Sioniehorde met zijn allen opkomst, want Sinterklaas kwam langs!

Natuurlijk moest er eerst eens even lekker actief worden gedaan: de Pietengym stond op het programma! In een parcours met vijf onderdelen ondervonden we wat Pieten allemaal te verduren krijgen: van dak naar dak – of van hoepel naar hoepel in dit geval – springen, cadeautjes door de schoorsteen gooien, over smalle randjes manoeuvreren en zaklopen!

IMG_1274Na een bekertje limonade was het tijd om buiten de Sint op te wachten. Maar de goedheiligman was nooit eerder bij het Dok geweest dus het kon wel eens helpen om met zijn allen liedjes te zingen, dan hoorde hij ons wel! En inderdaad, na een paar liedjes hoorden wij hem aankomen… met sirenes! Want, zo vertelde de Sint, hij was eerst naar het Arnolduspark gegaan maar toen hij daar een lege oudbouw aantrof kon hij gelukkig nog per brandweerauto naar het Dok komen. De wagen zat vol met Pieten en zelfs op het dak zat het vol!

IMG_1284Nadat de Sint een aantal Waterwelpen, Bevers en zelfs stafleden bij zich had geroepen om met ze te praten, werden door de Pieten de cadeautjes uitgedeeld. Na het uitpakken heeft iedereen nog eens in de kring verteld wat ze gekregen hadden en daarna was het alweer tijd om te gaan.

Namens alle kinderen en de staf: bedankt Sint en Piet, tot volgend jaar!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.