Wilde Vaart kikkert op in Duinrell met Scouting Fundays

IMG_1822Afgelopen weekend waren de Wilde Vaart en enkele Loodsen in Duinrell voor de jaarlijkse Scouting Fundays. Nou ja, jaarlijks… Nadat het vorig jaar niet doorging omdat de camping van Walibi niet meer beschikbaar was, werd het dit jaar georganiseerd in Duinrell.

Vrijdagavond verzamelde iedereen op het Dok en gingen we op weg naar Wassenaar. Na de tenten opgezet te hebben konden we nog genieten van de SOG-band in de feesttent. Ook hebben we oude bekenden en nieuwe vrienden ontmoet. Ge-nieten!

Hoewel van slapen niet al te veel gekomen was, stond iedereen zaterdag vol energie op om het attractiepark onveilig te maken. Het was prachtig weer, dus de dag kon niet meer stuk. Alle achtbanen zijn door ons getest, en de echte bikkels zijn natuurlijk met de open boot de splash in geweest. ’s Avonds hebben onze chef-koks heerlijke wraps gemaakt, smullen! Ook deze avond was er weer feest, nu met DJ Tjitse Leemhuis. Al met al een zeer geslaagde dag!

Zondag werden we, na uitgeslapen te hebben, helaas wakker in de regen. Geen nood, want in Duinrell heb je ook het spetterende Tikibad. Helaas was dit ook alweer de laatste dag, maar we gingen natuurlijk niet naar huis voordat we alle glijbanen, het golfslagbad en de lazy river uitgeprobeerd hadden.

Ik hoop dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat het een geweldig leuk en gezellig weekend was. Het attractiepark van Duinrell is misschien wat minder groot en spectaculair als Walibi, maar dat werd zeker goedgemaakt door het Tikibad. Hopelijk wordt het volgend jaar weer zo leuk!

Herman Dirkzwager (in opdracht van Suzanne van Baar)

IMG_1821