Yes! Zomerkamp staat voor de deur!

De zomerkampen van onze speltakken staan op het punt te beginnen! Aankomende zaterdag 13 juli gaan de Waterwelpen, Zeeverkenners en de Wilde Vaart net zoals ieder jaar op zomerkamp. De stafteams zijn er helemaal klaar voor en heel veel succes met het inpakken van de laatste spullen!


Waterwelpen
: De Waterwelpen gaan dit jaar terug in de tijd met hun thema “tijdreizen” en verblijven een week lang in een Scouting clubhuis ergens in Brabant!

Zeeverkenners: De Zeeverkenners gaan dit jaar voor het eerst sinds 10 jaar terug naar Friesland. Het Sneekermeer om precies te zijn! Ze gaan daar de komende 14 dagen op bezoek bij Don Gorgonzola, één van de meest gevreesde maffia bazen van Italie, en vooral heel veel zeilen! 

Wilde Vaart: De Wilde Vaart zoekt het nog iets verder van huis en zij zullen hun kamp opbouwen in Wiltz (Luxemburg). Door het harde werken in het afgelopen periode bij de verschillende evenementen hebben ze genoeg geld bij elkaar verdiend om veel leuke (outdoor) dingen te ondernemen!

De thema aankleding van de Waterwelpen en de Zeeverkenners wordt dit jaar medemogelijk gemaakt door feestkleding365. Bedankt voor de feestelijke samenwerking!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.