Zeeverkenners op grote hoogte!

2014-03-15 13.00.16In het winterseizoen gaan de Zeeverkenners  altijd 1 keer iets speciaals doen, afgelopen zaterdag was het zover!  Het was deze keer een opkomst op grote hoogte in een indoor klimpark in Huizen.

Om half 12 werd er verzameld bij Het Dok om vervolgens met een aantal ouders te vertrekken naar Huizen, daar aangekomen kregen de Zeeverkenners uitleg over de helm, het veiligheidstuigje, de zekeringen en werden er allerlei algemene tips en trucs verteld. Na deze uitleg moest alles worden aangetrokken en vonden vooral de meisjes het er niet uitzien! Hierna werd er onder leiding van een instructeur geoefend op een oefenparkoers, dit parkoers lag wel 10cm van de grond en was dus een goede oefening ;-).

stm_klimmenNa dit oefenparkoers mochten de Zeeverkenners ruim anderhalf uur “vrij” klimmen op 1 van de 3 parkoers dit er in dit klimpark te vinden waren. De Zeeverkenners vonden het een leuk avontuur en waren na ander half uur klimmen amper uit het parkoers te krijgen. We hebben de dag afgesloten met limonade en een traktatie van een jarige!

Wij vonden het een geslaagde opkomst, nu gaan we ons klaarmaken voor het vaarseizoen!