Zeeverkenners Prepare For Landing!

2014-02-08 15.28.44Luchthaven Schiphol is niet weg te denken uit het Nederlands landschap. De Schipholtoren en de vliegtuigen zijn in de gemeente Haarlemmermeer een algemeen begrip. Reden voor de Zeeverkenners om op zaterdag 8 februari 2014 op de fiets naar Schiphol te vertrekken. Niet om op vakantie te gaan (Helaas!) maar wel voor een opkomst op Schiphol!

Aangekomen op Schiphol kregen we toestemming van de Marechaussee om onze fietsen in de fietsenstallingen te plaatsen om te beginnen aan de verschillende opdrachten op Schiphol. Met stewardessen op de foto, een vliegplan regelen bij de piloten of valuta’s ruilen met toeristen. Niemand was meer veilig op Schiphol.

P1110991Hoeveel stewardessen kreeg een bak op te foto? Wist de bak een Priority sticker te bemachtigen bij de incheckbalie? Of wie wist de vragen op het panorama dak juist te beantwoorden? De bak die onder andere deze opdrachten het beste wist uit te voeren, mag zich in ieder geval voor een jaar schipholopkomst-kampioen van de Zeeverkenners noemen. Drie bakken waren er in geslaagd om de bonusopdracht te voltooien door een vliegplan te bemachtigen.

IMG_4210Het was uiteindelijk de Donau die de meeste punten wist te bemachtigen, goed gedaan! Voor deze prestatie werden zij beloond met een miniatuur KLM vliegtuig om hun eigen bakskastje verder op te leuken. Na de verjaardag van Sanne die lekker op snoepjes trakteerde vertrokken we op de fiets, met tegenwind, terug naar huis! Een pittige tocht, maar een prima voorbereiding op het zomerseizoen wat voor de deur staat!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.