Zes prijzen voor de Zeeverkenners bij roei-, zeil- en wrikwedstrijden!

IMG_2700Dit stukje is geschreven door Lotte!

“Het kader, die de boten hebben gesleept naar de Nieuwe Meer moesten om vijf uur al op het station zijn. De rest was om zeven uur ‘s avonds op het Dok want die gingen met al hun spullen op de fiets naar Amstelveen. Na een uurtje fietsen waren we op het clubhuis en hebben we wat spelletjes gedaan en een film gekeken: Big Hero 6. Daarna gingen we alles klaar leggen om te gaan slapen. Een paar kinderen hebben ‘s nachts rondgespookt tot vier uur…

Toen het ochtend was werden we wakker gemaakt met de radio en gingen we omkleden en eten. We gingen op de fiets naar de Nieuwe meer om daar alles klaar te maken en te openen. Toen alles klaar was startte de zeilwedstrijd. Er waren drie rondes en we zijn eerste en tweede geworden! Toen de boten afgetuigd waren gingen we weer terug en hadden we tijd voor ons zelf. Daarna gingen we eten, we aten andijviestamppot met een gehaktbal. Daarna moest er natuurlijk afgewassen worden. Je moest een goede reden verzinnen waarom je niet hoefde af te wassen. Toen de afwassers waren gekozen hadden we tijd voor ons zelf en een tijdje daarna namen we (nog een keer) afscheid van Kelly en Edwin en kregen we een bandje voor op je blouse. Toen hebben we in het bos een nachtspel gespeeld en daarna gingen we slapen.

Een paar kinderen moesten om kwart voor zeven alles opruimen omdat ze moesten helpen met de sleep. Later gingen wij ook opruimen en eten en toen gingen we weer op de fiets naar de Bosbaan om te roeien en te wrikken. We hebben met roeien één beker gewonnen en met wrikken drie! Toen was het tijd om naar huis te gaan, maar de fietssleutels lagen nog in de sleper dus een staflid ging heel snel naar de sleper toe om ze te halen en toen konden we weer naar huis.

We hopen dat we volgend jaar weer zo veel prijzen winnen!”

Een kleine selectie van de foto’s vind je hier.
Alle foto’s van de roei-, zeil- en wrikwedstrijden vind je op plus.sintmaartengroep.nl!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.