Zomerkamp Waterwelpen update

We zijn op de helft van ons fantastische zomerkamp, tijd voor een update!

Jenna heeft in een schriftje bijgehouden wat we zoal gedaan hebben de afgelopen dagen. Dit mochten we gebruiken voor op de website. Dus hierbij, het zomerkamp door de ogen van een Waterwelp.

Dag 1:
We zijn vertrokken vanaf het clubhuis richting Bavel. Nadat we de bedden hadden opgemaakt hebben we buiten allemaal spelletjes gedaan. Dat was leuk. Daarna kreeg ik te horen dat ik corvee had dus we moesten de tafel dekken en afwassen. Als afsluiting van de eerste dag hebben we een film gekeken. The Flintstones!

Dag 2:
Na een onrustig nachtje en een lekker ontbijt moesten we onze lange broek en dichte schoenen aantrekken. We gingen het bos in! Na de lunch kwamen de families Flintstone en Rubble langs. Fred heeft Barney ontslagen omdat hij niet kan beitelen! Betty moest hierom huilen omdat zij en Barney binnenkort een baby krijgen en ze dus echt geld nodig hebben voor een grotere auto en een babykamer. Het was leuk dat ze er waren maar wel een beetje zielig voor Betty! Daarna hebben we knotsenmeppertje gespeeld en Flintstonekleding gemaakt. Verder hebben we gebowld en een Dinorace gehouden. ’s Avonds hebben we nog een speurtocht gedaan.

Dag 3:
We hebben heerlijk geslapen! Dino kwam langs om Dinogymnastiek met ons te doen. Hier werden we lekker wakker van. Tijdens het ontbijt kwamen Wilma en Betty langs omdat ze zich zo’n zorgen maken over hoe het verder moet. Wij hebben bedacht dat we kunnen helpen met de grotere auto en de kinderkamer. We hebben al vet veel gemaakt! Ook hebben we buikschuiven gedaan. Op een groot zeil met groene zeep en water.

Dag 4:
Vandaag zijn we na het ontbijt lopend naar Breda gegaan. We hebben een dagje gewinkeld! Dat was leuk. Om 3 uur gingen we terug naar het clubhuis en na het vrijspelen hebben we wraps gegeten. Mmm… Na het eten hebben we de babykamer en de auto helemaal afgemaakt, nog een paar spelletjes gedaan en daarna naar bed.

Op naar de volgende 4 dagen van dit leuke kamp!

Groetjes, Jenna Stolt
Sioniehorde

Klik hier voor het tweede deel van het verslag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.