Bestuurlijke veranderingen in 2020

Scouting Sint Maarten viert dit jaar haar 75ste verjaardag en ons jubileumjaar zijn we begonnen met een aantal veranderingen in ons bestuur. Robert Weenink heeft eind vorig jaar besloten om zijn functie als groepsvoorzitter neer te leggen. Robert heeft in de afgelopen tien jaar verschillende rollen binnen ons bestuur vervuld en daar willen we hem enorm voor bedanken! 

In de groepsraad (ons officiële overleg orgaan) van 7 november jl. is positief gestemd over de benoeming van Edwin Brussen als onze nieuwe Voorzitter. Edwin is geen onbekende voor onze vereniging, want hij vervulde de functie van bestuurslid beheer binnen het bestuur. Daarnaast is Edwin ruim 10 jaar leiding en teamleider geweest bij de Zeeverkenners en Edwin is zelf ooit begonnen als jeugdlid bij onze vereniging.

In dezelfde groepsraad van 7 november jl. is ook positief gestemd over de benoeming van Robin Nicaise als ons nieuwe bestuurslid beheer. Het bestuurslid beheer gaat binnen onze verenigingen over de kwaliteit van onze gebouwen, vloot, eilanden, kampeermateriaal en overige spelmateriaal. Ook Robin Nicaise is geen onbekende voor de vereniging. Robin heeft als jeugdlid de meeste speltakken doorlopen en is daarna een aantal jaar leiding geweest bij de Zeeverkenners.

Het bestuur is blij dat we beide vacatures direct in hebben kunnen vullen. Het nieuwe bestuur is dus (weer) compleet en gaat met nieuwe energie aan de slag gaat in 2020! Het vernieuwde bestuur ultimo 1 januari 2020 bestaat uit:

  • Edwin Brussen, Voorzitter
  • Sander Koster, Penningmeester
  • Kelly Nicaise, Secretaris
  • Yara Holtrust, Groepsbegeleider
  • Robin Nicaise, Bestuurslid Beheer 

Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben voor het bestuur. Onze contact gegevens zijn terug te vinden op deze pagina

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.